måndag 9 augusti 2010

Radiotystnad men ingen rast och ingen ro

Börjar med att be om ursäkt för att jag varit så dåligt på att skriva den senaste tiden. Ibland händer det bara för mycket för att man ska hinna med att prioritera rätt saker.

Det har ju onekligen hänt en hel del sedan sist. Först var vi och körde Velodromloppet i Karlskoga vilket var en bra tävling som vanligt. Det regnade också som vanligt men båda våra race gick på torr asfalt så inget att gnälla för där alltså. Dock hade jag samma problem som förra året, jag får helt enkelt inte till det på den banan så jag får vara nöjd men mina två 6e-platser.

Senaste racet var SSM på Knutstorp där jag äntligen fick känna mig som en riktig racerförare. När svärfar Kjell och Anette, utan mig, styrde kosan mot skåne satt jag i Bonn. Kjell körde S-Maxen dragandes vår Hospitality Unit och Anette körde Transiten med Formel Veen lastad. De hade även med sig svärmor som stöttade med mat och dryck.

Efter att, mitt i natten, landat på Kastrup välkomnades jag till Sverige av en stor lasershow när jag körde över bron. Vissa säger att det inte var för min skull utan för att de firade brons tionde födelsedag - men de har fel!

Sent om sider kommer jag fram och möts av att allt är perfekt uppställt så det enda jag behövde göra var att sova en stund för att sedan hoppa i overallen och ut och köra - så ska man alltid ha det! Mina mekaniker visade vad de duger till och därmed räknar jag med att det framöver alltid kommer att skötas på detta sätt.

Solen värmde oss rejält hela helgen och racen var roliga och täta. Lite för täta ibland då jag fick sladd i "idioten" där bilen bakom inte hann svänga undan. Resultatet blev en snurr för min del men värre gick det för Axel som blev stående med en trasig bakaxel. Racen slutade med en 5e och en 6e-plats med mersmak. Backar fortfarande heller av än att ge mig in i för täta dueller - roligast är ju fortfarande att köra så placeringen är inte lika viktig.

Förutom racing så hade vi en riktigt bra helg där vi samlade stora delar av Formel Veearna under Hospitalityns markis för att stötta Louis och hans Ghana i fotbolls VM. Tyvärr förlorade de men vi Formel Veeare var ännu en gång vinnare genom att vi haft en bra kväll tillsammans. Anette hade en stor del i detta då hon öppnat två stycken caféer i depån. Hon kan sina saker den tjejen!

Inga kommentarer: