torsdag 19 augusti 2010

Racerapport i korthet

Tiden springer ifrån mig varför ni får vänta på en riktig racerapport. Hinner i alla fall berätta att vi hade en mycket bra helg med bra väder och race. Banan var riktigt kul att köra och passade våra Formel Vees bra. Att den sedan låg ett stenkast från stranden mitt bland dynorna gjorde ju inte saken sämre. Kjell har jobbat upp sig och kan börja konkurrera om platsen som första mekaniker genom gott sällskap och utmärkt skötsel av Hospitality Uniten.


Ni som inte var där kan se hela race två på http://www.cpz.nl/asx/2010-hammerite/hm-r2.asx. Det är kanske inte något större fokus på oss med Formel Vees men en och annan gång är vi med i bild.
Egentligen skulle vi alla vara i Anderstorp och köra "The Race Legends" men det blev tyvärr fick de inte till det. Tävlingen ställdes in och Roxette flyttades. Helana som är en driftig kvinna såg därför till att ordna en svensk afton med köttbullar, gräddsås, lingon, knäckebröd och polkagrisar istället. Roxette fick spelas på CD då de inte valde att inför 18 000 spela i Halmstad istället.


Jag och Nils-Åke samkörde varför vi valde att ta en första och en andra plats var - vi skulle ju ha sällskap hem också. Axel kom trea i race ett trots motorhaveri på sista varvet och Juke knep tredjeplatsen i race två.

På återhörande!

Inga kommentarer: