söndag 21 mars 2010

En mek fri dag

Efter gårdagens succé med att få motorn inställd blir det nog till att vara försiktig så att bilen inte skenar. Några varv på gårdsplanen visade att bilen är riktigt pigg. Hade kunnat hålla på att leka länge men att köra omkring på en osopad asfaltsplan utan hjälm gör att man snabbt känner sig svårt blästrad.

I och med att vi i stort sett är klara inför säsongen var schemat tomt idag. Hade alltså inga ursäkter när min fråga vad Anette ville göra gick på tok. Anettes svar blev, "vi åker till Ullared". Attans osis men vad gör man inte för kärleken. Vi fick i alla fall köpt lite utrustning till vår "hospitality unit" så något gott fick det med sig i alla fall. Att Anette skämtade när hos svarade visade det sig först när vi redan var på väg, skulle kanske gnällt lite...

Men ni tror väl inte att jag kan vara i från racingen en hel dag - nej då. Det finns nämligen ett bilmuseum som man kan besöka och temat f.n. är racing - vilken tur! Kanske inte så mycket tur då jag kollat detta innan jag gav ett definitivt ja.

Inga kommentarer: