fredag 27 november 2009

Sponsorjakt inför 2010

Jakten på sponsorer och samarbetspartners startade igår kväll kl. 20.30. Redan kl. 20.50 inleddes diskussioner med en ny samarbetspartner och kl. 07.40 i morse var det klart.


Dalhems är det senaste tillskottet och är en stor leverantör av bildelar och inte minst till VW. På deras hemsida kan man läsa:


"Vi var den första firma i Sverige, som både restaurerade, stylade och trimmade bilar när vi startade.Vi hade köpt en lantgård och byggde om ladugården till verkstad. Så när våra konkurrenter sa att vi var lantisar, som höll till ute på landet i en bondgård, hade dom rätt. (Det kanske inte var så positivt laddat när dom sa det)
Inget av det gamla finns kvar utom en vägg, som vi behöll av nostalgiska skäl. Efter några år så började vi även sälja delar, som vi importerat från England. Det mesta var till Engelska bilar. Runt 1980 började vi importera VW Bubbladelar från USA. Det var i samma veva som Beachbuggyn blev tillåten att byggas i Sverige."Gå in på http://www.dalhems.se/ och ta del av deras erbjudande.

Inga kommentarer: