onsdag 1 juli 2009

Må vädret hålla i sig

Den senaste tiden har jag ägnat åt att be till vädergudarna om att de ska låta solen skina över oss till helgen. Vädret har ju inte varit helt på vår sida tidigare. Bara att hoppas att de lyssnat och att de bidrar till en riktigt bra tävlingshelg.

Det har aldrig varit så många bilar anmälda till Sportvagnsmeeting tidigare. Över 280 racerbilar ska göra upp i två race och lördagens "finbilsrally" samlar över 150 bilar. Ni som besöker Knutstorp på lördagen får bl a se ca. 25 Austin Healeys, ett stort gäng Porschar och några Morgans som alla deltar i rallyt. En Morgan lär vara en Aero och den har jag i alla fall aldrig sett live. Under söndagen kommer det vara uppvisning med tio trehjuliga Morgans.

För er som vill komma och titta så är det fullspäckat av racing hela helgen och det är två heat som jag speciellt vill lyfta fram. I heat tre kör Vegas och Jocke Bergman med sina Sports2000 och i heat 5 kör Formel Vee och Formel Ford 1600. Vi är 15 st FVee anmälda till start och tillsammans med FF blir vi ett heat på 29 bilar. Ca. tider som gäller är:

Fredag träning heat 3 09.40 och heat 5 10.20
Fredag tidsträning heat 3 13.45 och heat 5 14.20

Lördag Race 1 heat 3 11.10 och heat 5 13.00

Söndag Race 2 heat 3 09.50 och heat 5 11.05.
Jag har laddat kylen så ni som kommer på besök blir bjudna på en kall öl. Med tanke på vännernas törst måste jag dock lägga in en disclaimer - erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Sedan Velodromloppet har Anette inte gjort annat än att längta efter att ännu en gång få tillbringa en helg i en depå. Speciellt tycker hon det är mysigt att beundra den fina utsikten.

Så ni som är nyfikna på Anettes nya stora intresse ska passa på att komma till Knutstorp till helgen med risk att ni också blir racingbitna!

Vi ses till helgen!

Mer info hittar ni på http://www.sportvagnsmeeting.se/.

Inga kommentarer: