tisdag 24 mars 2009

Snart är allt klart!

Formel Veen har nu kommit hem och befinner sig i tryggt förvar i Halmstad. Det har tvättats, putsats, ställts in och fixats med stort och smått. Det viktigaste som gjorts är nog att elen setts över. Det fanns sladdar som inte längre hade så mycket till isoliering kvar utan den hade under hård körning gått från fast till flytande form. Tackar Ulf för att han ställer upp för en god vän i nöd.


Även Forden har fått en välbehövlig översyn med nytt filter och ny olja i systemet. Besiktningen är också gjord med resultatet att även ett styrstag behövdes bytas. Kändes så där att rulla in i besiktningshallen med Vegas logga över hela bilen. Inte för att Vegas har ett dåligt rykte i Halmstad utan för att jag möttes av hans värste konkurrents (Jocke) mek och vem vet vad för hämdaktioner det kan leda till. Efter att tydligt påpekat att jag inte har något att göra med det förgångna blev jag vänligt bemött och utan några som helst trackaserier.


Nu är både Formel Veen och Forden "devegasifierade" och väntar nu på att smyckas med Impuls Racings nya logotype. Hoppas att jag snart kan lägga upp bilder på nystripade bilar.


Inga kommentarer: